Bostadsrättsföreningen Kuratorn inbjuder till aktiviteter våren 2019

Nya i vår förening – Välkomna 14 februari kl 18!                                     

Alla som har flyttat in i vår bostadsrättsförening under 2018-19 inbjuds till välkomstträff med fritidskommittén. Vi kommer att lämna ut skriftliga inbjudningar till alla nya!

Fettisdagsfika 5 mars

Vi bjuder på semmelfika på fettisdag den 5 mars kl 18.

Våffelfika 25 mars kl 18

Vi bjuder på våfflor med sylt och grädde inför våffeldagen.

Tacokväll 23 april kl 18

Den 23 april äter vi tacos! Förra årets tacokväll blev en succé, så vi upprepar det i år! Passa på att även ta med barn och barnbarn.

Städdag i maj

Som vanligt blir det städdag i maj. Tidpunkt bestäms tillsammans med HSB längre fram.

Mellan hägg och syren

I början på juni går vi på upptäcktsfärd på vår egen gård tillsammans med Eva Henriksson, som berättar om växter och svarar på nyfikna frågor. Kanske finns det förslag på spännande utveckling av vår trädgård? Fika är självklar ingrediens!

Morgonpromenader…

Måndag, onsdag och fredag kl 8.15

Tisdagar kl 10.00

Samling utanför hus 10. Du som funderar på att komma med, gör slag i saken! Pröva – det är roligt och inte alls svårt att komma ur sängen för en tidig promenad!

Fika kl 14

Sista måndagen varje månad, januari – maj träffas vi i samlingslokalen, fikar medhavt fika och hoppas att det blir en trevlig pratstund tillsammans med andra boende.

Alltså: 28 januari, 25 februari, 25 mars, 29 april, 27 maj

Boka in i almanackan!

Vi har några fler idéer som vi undersöker; studiebesök, träff med någon konstnär, utflykt till sommarfager plats. Vi får se vad det kan bli. Hör av er med önskemål och synpunkter! Ring eller sms:a till Karin Jansson 070-6646054.

Mvh Fritidskommittén

Copyright © 2014. All Rights Reserved.